Varavaltuutettu

Alustavien tulosten mukaan Vihreät ovat saamassa 7 paikkaa uuteen 67-jäseniseen valtuustoon. Vanhassa 75-jäsenisessä valtuustossa oli 9 vihreää. Perussuomalaiset nakersivat kaikkien muiden puolueiden kannatusta, joten tulosta voi pitää kohtuullisena.

Itse sain 121 ääntä, jotka täpärästi riittävät viimeiseen varavaltuutetun paikkaan.

Tarkastuslaskenta saattaa muuttaa tulosta, mutta nyt olen todella tyytyväinen. Suurkiitokset kaikille äänestäjille, tukijoukoille, Jyväskylän Vihreiden hallitukselle, työntekijöille, ehdokkaille sekä koko kampanjaporukalle!

EDIT 2.11.: Oikein oli äänet laskettu; tarkastuslaskennan jälkeenkin Vihreillä on seitsemän valtuustopaikkaa, minulla 121 ääntä ja 7. varavaltuutetun paikka.

One Response to “Varavaltuutettu”

  1. Tapani Tarvainen sanoo:

    Äänijakauma alueittain varsin tasainen:
    http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2012/kuntavaalit/ehdokkaat/ehdokas_13_179_266.html